Тунинг Клуб • Тема - Зеленичка Astra F
Дата и час: Сря Май 23, 2012 3:35 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Зеленичка Astra F

Автор Съобщение
 Заглавие: Зеленичка Astra F
МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 8:04 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

кара: Opel Astra F
тунинг: еми дано да се е получила нещо
Еми да се разпиша и аз.Колата я взех лятото на 2008г. и беше в този видИзображениеИзображениеИзображение.
След това ми влезе мухата да и полирам джантите и се получи нещо таковаИзображение
След това реших като всички други и аз да взема фарчета за астрето и после ксенонче на 6000к
Изображение
Изображение
В следващия пост още... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Зеленичка Astra F
МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 8:16 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

Много си бях харесал едно крило на Ирмшер за астрата на бях затруднен финансово,но нали сме упорита нация речено-сторено крилато беше на лице и боядисано.Ето снимки преди
Изображение
сега
Изображение
После много исках да си нарисувам капака на двигателя и нали съм си бояджия си взех аерограф и като за първи път останах очарован от получилото се
Изображение
и ето как стои на колата
Изображение
Засега това е което съм направил по колата.Не е много но съм го правил с огромно желание и мерак.А иначе колата си я взех с спортно окачване,K&N филтър,амортесьорчета на капака и още няколко глезотийки.
Надявам се в близко бъдеше да се заема с промяна на броните,както и някои други ламарини.Ми тва е :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 8:37 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

Много добра и изчистена визия без всякакви селенийки като мрежички лепенчици халогенчетета,където не им е мястото и така нататък :o разбираш ме предполагам.Точно по такива коли се заглеждам,браво хареса ми :clap:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 8:47 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

Уникална е астрата колега много ме радва продължай да я тунинговаш,успех за напред !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 8:50 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

Благодаря колеги за хубавите думи.Ще се постарая да си я направя цялата както искам,но за сега тая криза много здраво ме удари и се надявам при първа възможност да се заема по-сериозна с колата. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 9:15 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

кара: 2008 Mitsubishi Lancer
тунинг: K&N интейк, xenon, LED, tint...
Браво и от мен, наистина добре направена астра. Моето мнение е че по-добре би било да сложиш някакви готини прагове отколкото крило, замисляш ли прагове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 9:22 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

Със прагове ще увисне във средата а откъм предната броня (най вече) ще окъсее,така че или предна и прагове наведнъж,или и така си е много добре.Мое мнение разбира се.
Като пояснение аз съм привърженик на заводското изпълнение на автомобила,а вече колкото по малко бройки запазени са останали във този вид,и колкото по рядък е модела толкова по ценна става тя.Не че се хваля но мойте и КР-а и Кабриолета са на по 19 години и нито са пребоядисвани нито имат мрежички добавени някъде, нито имат забележка то външна и вътрешна линия.Много съм горд с тях :happy-jumpeveryone:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 10:47 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

admin написа:
Браво и от мен, наистина добре направена астра. Моето мнение е че по-добре би било да сложиш някакви готини прагове отколкото крило, замисляш ли прагове?

По принцип съм си мислил за прагове,но не ме кефят моделите които се предлагат за астра.Най-много да ги преработя мойте със стъкломат или да взема тези от GSI пакета.Има и една друга подробност ако сложа по-ниски прагове ще опирам(аз така и така си опирам :lol: ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 01, 2010 11:25 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

Bai_Mile написа:
admin написа:

По принцип съм си мислил за прагове,но не ме кефят моделите които се предлагат за астра.Най-много да ги преработя мойте със стъкломат или да взема тези от GSI пакета.Има и една друга подробност ако сложа по-ниски прагове ще опирам(аз така и така си опирам :lol: ).

Защо отрази мнението на АДМИНА а мойто го подмина :?: Със лизане на гъзове не се стига далече ,ВЯРВАЙТЕ ми ,имам доста примери на лизачи които си заминаха.Естествено това се получава ако шефа е МЪЖКАР
Със здраве си останете
П.П Мнението ми е негативно настроено срещу потребителя Bai_Mile ,и единствено към него

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 02, 2010 6:49 am 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

кара: Opel Kadett E
Много е готина астрата,всеки път кто я видя и се заглеждам в нея,браво колега и успех за напред :thumbup:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща