Тунинг Клуб • Тема - Въпрос за ранг и потребителски групи
Дата и час: Сря Май 23, 2012 3:13 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Да се въведат ли групи по марки или групи марки автомобили? Пример: VAG клуб
Анкетата свършва на Нед Ное 15, 2009 5:37 pm
Да, ще е готино да покажем на кои марки сме фенове 40%  40%  [ 6 ]
По-скоро не 53%  53%  [ 8 ]
Твърдо не, ще има много конфликти 7%  7%  [ 1 ]
Общо гласове : 15

Въпрос за ранг и потребителски групи

Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос за ранг и потребителски групи
МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 1:09 pm 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: РЕНО 5 ГТ 1.7 turbo
тунинг: нищо интересно :D
едно въпросче тъй като в повечето форуми който съм част от тях имат рангове какво мислите за тази идея 8-) .Ето 1 пример от 1-20 мнения например спам дистрибутор след това от 21-40 някакво друго та целта е да ни е малко по интересно и също така как стои въпроса с популяризирането на форума :?
също така и да си направиме потребителски групи между нас самите за да се различаваме.Не говоря за делене.Например аз съм за VW и да има дадени изисквания към човека който иска да се присъедини към групата и така да се направят фен групи на дадена марка

поздрави ;)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Въпрос за ранг и потребителски групи
МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 2:16 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

кара: 2008 Mitsubishi Lancer
тунинг: K&N интейк, xenon, LED, tint...
Чакай че се омазах тотално с тоя сандвич дето ям в момента :). Значи принципно може да се направят тия неща обаче общо взето ще трябва да е или едното или другото. Ако искате групи по марки коли или нещо подобно това може да стане и в момента но просто всеки желаещ ще трябва да пише на администратор, за да го включи в съответната група. А може и да се назначат хора отговорни за съответната група и те като одобрят някой за нея, те да казват на админ-а да ги включи в нея. Ако искате от друга страна да има групи на базата на брой постове трябва да се направи модификация на форума, която ние може да направим и ще става автоматично, т.е. някой като мине 50 поста ще става "спамаджия" примерно. Но на този етап не съм сигурен дали ще можем да го направим така че да има 2 групови системи, едната автоматична за постовете и другата ръчна за отборите по марки. Ще помисля още и може да измисля нещо, но на този етап помислете кое от двете ви се струва по-важно като функция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 2:38 pm 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: VW Passat B3
Личното ми мнение,е че това е излишно.Струва ми се банално...Пак казвам това е моето мнение. :thumbup:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 2:45 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Чисто практически е излишно, а и самия форум към момента е много тежко модифициран, катко виждате скина хич не е стандартния за форум, може да се гледат филмчета директно във форума както и от youtube така и от vbox и още много други модификации има. Но все пак тия неща с ранковете и групите могат да се направят до някаква степен, но нека съберем още мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 3:23 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Така измислихме как да станат нещата. Групите също можем да ги направим, но трябва да помислим точно как да ги организираме, защото ако за всяка марка се прави група ше станат прекалено много. Така че давайте предложения за групи. Ранг-а по брой мнения вече е направен като ранговете са следните:

- нов член на клуба - 0-30 мнения
- опитен член на клуба - мин. 30 мнения
- клубен експерт - мин. 100 мнения
- клубен ентусиаст - мин. 200 мнения
- клубът над всичко - мин. 500 мнения

Предложения за промяна имената и броя мнения необходими за ранговете се приемат :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 4:21 pm 
VIP
VIP
Аватар

кара: Nissan Sunny 2.0 GTI 16V
тунинг: Audio Kenwood + Bossman - 1.2kw
Предложението ми е след 300 мнения да е по избор ранг-а и да няма класове или делене както по-горе бе споменато . Това може би след време ще предизвиква скандали и ще нарушава мирния ни престой тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 4:33 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

Sunny написа:
Предложението ми е след 300 мнения да е по избор ранг-а и да няма класове или делене както по-горе бе споменато . Това може би след време ще предизвиква скандали и ще нарушава мирния ни престой тук.

Не, класове няма да има просто фенове на определени марки ще могат да покажат че са привърженци на определената марка. Така като изразяват пристрастия ще бъде ясно поне защо :). Няма проблем да го направим но нека чуем мнения дали със сигурност го искате като възможност и какви да са групите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 4:43 pm 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: РЕНО 5 ГТ 1.7 turbo
тунинг: нищо интересно :D
Sunny написа:

колега не мисля че ще има някакви порблеми в нашия форум от февруари имаме потребителска група на vw в нашия форум както и на др марки и нямаме никакви проблеми когато някой иска да се присъедини има си ред и така проблема става когато има закон и не се спазва :roll: ето и едно допълнение което писах на админа
http://www.auto-vidin.com/forum-f21/topic-t947.htm ето го едното http://www.auto-vidin.com/forum-f21/topic-t1137.htm ето и др има и още но това стига за пример и след това да се избере лого на групата както при японската група-toyota-mazda- ит.н мога да помоля моя приятел админа в нашия форум да ми ги прати и да ти ги пратя съответно на теб и все пак мисля че е хубава идеята да сме отделени по групи

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 5:11 pm 
VIP
VIP
Аватар

кара: Nissan Sunny 2.0 GTI 16V
тунинг: Audio Kenwood + Bossman - 1.2kw
Колега , на мене лично идеята ми допада , но нали знаеш ,че тук сме от цяла България , и когато се съберат примерно 50 човека с голф и 50 с бмв (казвам марките примерно , не искам да обидя никой от притежателите на която и да е от марките) и започне спора - BMW Vs. VW или M-Power vs. GTI - тогава се започва с изтъкването на стари мнения на потребители , заяжданици от сорта "дървения" другите "подвижен ковчег" , имал съм го този проблем в друг форум , и трябва да знаеш ,че модераторите трябва да са доста бързи и сръчни :) Иначе от към идеята -> Перфектна е :)

П.С. Пак казвам символично избрах марките - и двете марки ми допадат ... нямам нищо лично към никого.

Поздрави

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 05, 2009 5:13 pm 
клубен експерт
клубен експерт
Аватар

кара: VW Golf 3 1.8 GT
:thumbup:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща