Колеги и колежки въпроса ми е дайте да кажеме кои са хората желаещи да идем на сбирката на заги тунинг в сряда тя е в 9 часа и какво мислите да си направиме сборен пункт някаде преди срещата с тях за да се изсипеме камара народ, а не един по един да се точиме като ......Та айде да видеме кой искат да се събереме.
Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 8:22 pm
Пежо Шафьор
Регистриран на: Пон Ное 16, 2009 1:06 pm Мнения: 74 Местоположение: София skype: k1ko0o кара: Peugeot 406 Turbo Diesel тунинг: Sony Xplod Audio System, спортна нафта в резервоара
Айде пишете ме мен, ако не изникне нещо непредвидено смятам да дойда на 100%.
Знам че не е тук мястото и си е за отделна тема но защо не почне да се мисли от рано за национална среща!Следващата година примерно като се оправи времето някаде на готино място 2-3 дни цялия тунинг форум на едно място,скари,бири веселие ала бала! Какво ще кажете ....
_________________ The_Overmind написа: Голфаджия с пари е като...ба ли го, ама е по-зле от жена с пари
ioshi_s_golf
Заглавие: Re: Въпрос за не офицялна среща на 02.12.2009
Знам че не е тук мястото и си е за отделна тема но защо не почне да се мисли от рано за национална среща!Следващата година примерно като се оправи времето някаде на готино място 2-3 дни цялия тунинг форум на едно място,скари,бири веселие ала бала! Какво ще кажете ....
Да, лятото като се оправи времето може да направиме едно национално тунинг-клуб барбекю.
Националната среща ще се състои със сигурност. В софия се събираме едни и същи хора и ни е интересно да се запознаем и с останалите приятели от клуба Така, че ще мислим и за това. Но наистина трябва да мине зимата първо
Заглавие: Re: Въпрос за не офицялна среща на 02.12.2009
Публикувано на: Вто Дек 01, 2009 2:03 pm
Модератор
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 11:06 am Мнения: 105 Местоположение: София skype: elidiangelo кара: Hyundai Coupe RD2 тунинг: блондинка зад волана :)
аз ако мога и имам време - ще мина за малко, не мога да кажа точен час...
и между другото - нали има тема "официална покана от Загитунинг" - oficialna-pokana-ot-zaggituning-fan-club-t331.html - когато има идея да се отиде на тяхната среща можете да пишете там и да си се разбирате кой ще ходи, кога и т.н., а не всеки път да се отваря нова тема по въпроса
_________________ heavy metal thunder!
kukumitcin
Заглавие: Re: Въпрос за неофициална среща на 02.12.2009
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл