Срещата беше просто върха.А само да кажа,че всички от форума са много точни не говоря само като хора говоря и като точност за времето в което дойдоха.Мале ма всички сме хубавци а да не говориме за админте
Абе админите не знам дали сме толко убавци ама па форума ни е много хубав
Направо ви завиждам за готената срещичка.Дано и нашите се получат толкова добре.В Събота ще чакаме всички които са близо до Пловдив да дойдат на нашата среща ще сме много щастливи да се запознаем. Ще ви чакаме и до скоро поздрави на всички.
_________________ Всяка права драг,всеки завой дрифт. SAM-1
metojoor
Заглавие: Re: Снимки от срещата 15.11.2009
Публикувано на: Сря Яну 27, 2010 6:01 pm
клубен експерт
Регистриран на: Чет Дек 03, 2009 7:26 am Мнения: 189 Местоположение: До DRAG POWER София... skype: metojoor кара: Vw scirocco gtx,polo 1.4T
Много добре е станало скоро време и аз съм на линия за някоя среща само да си зема книжката
ivan_don4ev
Заглавие: Re: Снимки от срещата 15.11.2009
Публикувано на: Сря Яну 27, 2010 6:05 pm
опитен член на клуба
Регистриран на: Чет Яну 14, 2010 6:39 pm Мнения: 75 Местоположение: Пловдив skype: ivan_don4ev кара: Ford Mondeo 1.8 TDI 90k.c
metojoor защо казваш да си я взeма, да не ти я прибраха? разкажи за какво става въпрос.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл