AleCS написа:
Евала за колицата, колега

. Със сигурност е голяма дрифтьорка ! Но аз имам въпрос относно модела. Доста съм чел за 200sx и само хубави неща, ама се пак да питам и тук ... Та, въпроса е става ли за драг толкова добре колкото и за дрифт. Понеже гледам повечето собственици му правят тунинг за пързаляне, а колицата е със задно все пак и би трябвало да се дърпа сравнително добре. Благодаря предварително за отговора !

И прощавайте за офтопика

Зависи много от гледната точка. Колата е доста лека, носи на сериозни натоварвания, но предвид разпределението на теглото и сравнително малката кубатура на мотора, не мисля че е идеалната кола за драг, макар че от тоя мотор вадят над 700 коня на метанол и се дават времена 10-ки. По-лесно се прави за дрифт, сякаш. Кутията не е разчетена за много високи скорости - с оригиналната кутия и диф вдига малко над 260 на прекъсвач. От старт е доволно бърза, стига да съумееш да не прекъснеш сцеплението...понякога конете идват малко с каруцата и добрия старт изчезва в облак изгоряла гума

.
Колата си пали гумите и на 2-ра и на 3-та и в тази връзка прогресивен бууст контролер е крайно наложителен за слагане на силата на земята. Колата няма нито тракшън контрол нито ЕСП, а АБС-а на сухо е пълен шит, тъй че в общи линии зависиш от собствените си умения.