Повечето ми знаят проекта от други форуми....... а за тези които неса запознати това е цялата работа.... колата претърпява доста промени по интериора и екстериора....доста пребоядисвания и смени на джанти и набързо ще опиша за какво става вапрос,а именно,в началото беше едно съвсем стоково пунто,високо с избеляла боя но запазено като цяло......Тунинга се почна след лек инцидент когато шофиора зад мен ме удари и счупи бронята отзад ... след случая купих първите си брони и прагове,започнах леко с аудиото и направих първото ми тунинг крило....
Прикачени файлове:
111.JPG [ 179.39 KiB | Прегледано 347 пъти ]
7sled otzad.JPG [ 197.18 KiB | Прегледано 347 пъти ]
muzikata predi.JPG [ 236.69 KiB | Прегледано 347 пъти ]
Получи се добре за един млад шофиор не разбиращ от тунинг. След това след малък инцицент при автомивка ( прецакаха ми боята) се наложи да измисля някаква комбинация от цветове за да не личи избелялото от боята ...... и пак промених аудиото за да изглежда по добре,както и малко моднах фаровете, а и втория комплект джанти малки, но по- красиви от първите.
Дотук доби добър вид колата....харесваше се и събираше погледите за времето си, но като застудя пак стана инцидент,завъртях се, ударих се ,счупих 2 джанти,предна броня праг ... и мостове и носачи и така...от там пак се започна,залепих счупения тунинг,смених мостове и колата стана,но докато правех тези промени,смених и окачването...с което се промени стойката..... не след дълго купих и вече малко по големи джанти,сложих ангелски очи на фаровете и боядисах бронята в средата черна както капака,както и вече смених басовете с доста по добри.тези снимки са около средата на 2008-ма.
Прикачени файлове:
S1052763.JPG [ 445.41 KiB | Прегледано 346 пъти ]
S7302590.JPG [ 161.76 KiB | Прегледано 346 пъти ]
S7302619.JPG [ 127.74 KiB | Прегледано 346 пъти ]
S7302664..JPG [ 176.03 KiB | Прегледано 346 пъти ]
До тук почна да се получава добре....дойде лятото и реших вместо да ходя на море да вложа парите в нова боя ... колата отиде при майстор, а аз се хванах да боядисам джантите и дреболиите по интериора.... получи се добре, но този цвят не отиваше на колата, но пък предницата светеше доста зловещо. Купих му и ДВД плеър, но мястото не ми хареса как стоеше ..
Започва да става все по добре и по добре,за моя вкус....отново дойде зима реших да сменя джантите и купих 14" 8j но с гумите които сложих опираха и след 2 дни ги продадох и купих 16" ...като ги боядисах графит.....купих и нова предна броня и козерка за капака отзад,както и започнах да оформям корите на вратите
Дойде пролетта и вече бях започнал да разбирам от истински тунинг........дразнеше ме тъмния цвят на колата както и скъсания салон,дадох интериора за претапициране с бяла кожа,направих таблото първо черно,после бяло.....добре стоеше,монтирах отливка на телевизор към двд-то.и вече сложих нови фарове с ангелски очи
От тук започна вече да става красиво...... Оформих няколко Бас бокса, смених отново джантите но с 14" с големи бордове,монтирах ксенон система,а след няколко месеца вече минах на 17 цола.........и така до зиматаа 2009-та
Дойде зимата на 2009..... колата беше ниска нямаше как да я карам и я прибрах в гараж.... започнах отново да я стягам та на пролет като изляза да има уао ефекта..... Купих нова задна броня...купих втори усилвател за аудио системата и малко промених багажника..... смених окачването с 70/50,боядисах 17-те с хубава перла.интериора нацяло променен в черно-червена кожа.тъй като бялата беше много зле изпъната..... и на пролет беше готова променена и лично на мен много ми харесваше
От няколко месеца започнах да харесвам много изчистения тунинг,това беше и причината да продам броните на колата.... и да започна от начало отново....купих предна броня от мк2 спортинг както и 2 брони от мк1 ..... от спортинг бронята премахнах лайсните и излишните отвори по нея.напаснах я с малко рязане да пасне на моето пунто.... от 2-те задни брони направих една малко по дълга с джоб за номер....... боядисах ги и ги монтирах... на предната сложих нож от опел тигра който пасна перфектно...стана малко много ниско-4см от асфалта но е добре
Прикачени файлове:
46836_156555377689408_100000048393011_489798_6403363_n.jpg [ 77.03 KiB | Прегледано 343 пъти ]
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл