Тунинг Клуб • Тема - Професионален чип тунинг на достъпни цени !
Дата и час: Вто Май 22, 2012 10:58 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Професионален чип тунинг на достъпни цени !

Автор Съобщение
 Заглавие: Професионален чип тунинг на достъпни цени !
МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 9:45 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

Здравейте на всички - поздравления за добре направения форум - идеята е добра и се надявам форума да привлича все повече и повече любители на автомобилите и да става все по-приятен за четене... :thumbup:

Накратко предлагаме чип-тунинг за всички марки европейски автомобили - производство от 1990г. до 2011г. Като при турбо двигателите повишение на мощността само от софтуер може да достигне до 30%-35% и до 10-12% при атмосферни двигатели! Работим с качествено професионално оборудване за чип тунинг, което не се предлага на българския пазaр и изключва риска от случайни грешки при процеса на препрограмиране и повреждане на ECU.
За любителите на драга и екстремните мощности предлагаме продажба, монтаж и настройка на нитро системи. Работим предимно с нитро системи на фирмите NOS , NX, ZEX, тъй като по мое мнение са най-качествените на пазара.....
Като бонус предлагаме и безплатна компютърна автодиагностика преди и след процедурата по чип-тунинг!
За повече информация можете да разгледаде нашият сайт: http://www.chiptuning-bg.com

Разбира се, ако има някакви въпроси свързани с чип тунинг или нитро системи - готов съм да отговарям... ;)

Поздрави на всички!

темата е копирана и в раздел "магазини и сервизи за ремонт и тунинг", като тук ще може да се ползва за дискусия за чип тунинга, каквато вече се е заформила, а там стои като информация за сервиз за тунинг
elidiangelo

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Професионален чип тунинг на достъпни цени !
МнениеПубликувано на: Съб Ное 07, 2009 4:50 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

Shark_LX написа:
Не се ли тества една кола след поставянето на чипа с широколентова сонда, за мен си е чиста проба руска рулетка.
Друг буквално дразнещ момент - твърденията +10коня, +20 коня, +100 коня, +1500 коня са чиста проба чесане на езиците без разпечатката от диностенда, и то на конкрентия автомобил.

здравеите копирам от друга тема - но изкам да попитам дали имате шиколентова сонда за мерене и ако доида при вас за чип ще ми настроите ли колата с сондата. както и цена да ми кажете за опел астра 2.0 с20хе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 08, 2009 10:29 am 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

astra_gsi написа:
Shark_LX написа:
Не се ли тества една кола след поставянето на чипа с широколентова сонда, за мен си е чиста проба руска рулетка.
Друг буквално дразнещ момент - твърденията +10коня, +20 коня, +100 коня, +1500 коня са чиста проба чесане на езиците без разпечатката от диностенда, и то на конкрентия автомобил.

здравеите копирам от друга тема - но изкам да попитам дали имате шиколентова сонда за мерене и ако доида при вас за чип ще ми настроите ли колата с сондата. както и цена да ми кажете за опел астра 2.0 с20хе

Здравей,
само с една обикновена сонда, която показва AFR - нищо не може да се настрои....
Иначе да - разполагаме с широколентова сонда като плюс нея имаме и добър стендалоун контролер, който позволява да се следят и правят записи не само на гориво/въздушната смес, но и на останалите не по-малко важни показатели от работата на двигателя - например обороти, позиция на дроселовата клапа, натовареност на инжекторите, създавано налягане от турбината и др. Всички тези данни се измерват, съпоставят и анализират, след което на тази база се прави необходимия софтуер...И най-важното - тези данни се следят и записват ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ, което означава при реално натоварен двигател...
Но при теб не смятам, че е необходимо настройване с широколентова сонда поради две причини - първо едва ли двигателя ти е с някакви драстични промени, които да налагат това и второ - цената на настройка с широколентова сонда е доста различна от цената на стандартен чип тунинг, тъй като замерването е свързано с много допълнителни процедури като пробиване на допълнителен отвор в колектора за монтажа на сондата, работа по монтажа на интерфейса за прихващане на необходимите сигнали от двигателя, правене на множество рънове и т.н.
Но принципно не е проблем на всеки, който пожелае, да му бъде направен софтуер(чип) по гореописания метод...
Последната кола, която правихме със широколентовата сонда бе Фиат Купе - 2.0 20v turbo - замерването се налагаше, поради факта, че колата имаше някои доработки като друга турбина, дюзи и т.н. - в този случай стандартен чип тунинг е опасен...

А относно замерването на дино - нямам никакви притеснения всяка една кола с наш софтуер да бъде замерена да дино-стенд и след това да се публикува резултатът ;) На няколко места в Интеренет има качени дино графики на замервани автомобили с наш софтуер - резултатът е винаги отличен...

За да не съм голословен ще кача и тук една графика от автомобил(Сеат 1.9 TDI) правен от нас по описания по-горе метод - замерване и лог на автомобила по време на движение и след това правене на къстъм софтуер - това се наложи поради модификации по турбината, в последствие автомобила бе замерен на диното в Проспийд и показа 149.3 KW или това са 203к.с. и то с отлични смеси - забравих да спомена "заводската" мощност - 118kW.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 09, 2009 10:54 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

благодаря за отговора ама забрави да напишеш най-важното цена на стандартен чип без мерене за астра 2.0 16в 1996година

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 12:17 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

astra_gsi написа:
благодаря за отговора ама забрави да напишеш най-важното цена на стандартен чип без мерене за астра 2.0 16в 1996година

Цени на ЛС - да не превръщаме темата в бит пазар...нека да е по-скоро информационна, отколкото търговска....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 5:26 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: Ford Fiesta 1.4 TDCI
Здравейте,
Бих изкал да получа малко информация относно чип за Форд Фиеста 1,4 TDCI 2003 68 ph с колко сте се дигне мощноста, ще се увеличи ли разхода на гориво и с колко ? Ще се съкрати ли живота на двигателя, ще стане ли по шумен и въобще да ми кажете плюсове и минуси които мога да очаквам, и имали смисъл да се слага чип на двигател от такъв тип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 6:12 pm 
Site Admin
Site Admin
Аватар

кара: Civic 1.7 CTDI 2002
тунинг: xenon, LED...
DDAANN написа:
Здравейте,
Бих изкал да получа малко информация относно чип за Форд Фиеста 1,4 TDCI 2003 68 ph с колко сте се дигне мощноста, ще се увеличи ли разхода на гориво и с колко ? Ще се съкрати ли живота на двигателя, ще стане ли по шумен и въобще да ми кажете плюсове и минуси които мога да очаквам, и имали смисъл да се слага чип на двигател от такъв тип.

Колега, слагането на такъв чип на дизелов двигател като твоя има много плюсове. Относно разхода на горивото, той не само няма да се увеличи а дори ще се намали. Колегата chiptuning_bg ще ти даде повече информация относно запитването ти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:02 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

DDAANN написа:
Здравейте,

Здравей колега,
принципно всички турбо дизелови двигатели с електронен контрол се поддават доста добре на чип тунинг и повишението на мощността може да достигне около 30% ...
Разходът на гориво при запазване на стила на каране със сигурност няма да се увеличи, даже ще е леко по-нисък...
Относно животът на двигателя - качествения и умерен чип тунинг не натоварва двигателя и турбината до опасни граници и не го вкарва в опасни режими на работа, нито пък двигателя ще стане по-шумен...в този ред на мисли няма причина животът на двигателя да се скъсява...но общо взето един двигател не се амортизира само, ако не се кара... ;)
При качествен и умерен чип тунинг на TDI за минуси не се сещам, но например е задължително преди чип тунинг двигателят да е в абсолютна кондиция и всички системи да работят нормално, защото например при полуизносен съединител, същият може да започне да приплъзва по-осезаемо вследствие повишената мощност и въртящ момент след чип тунинга... :idea:
Ето един линк към нашия сайт от раздела "ФОРД ФИЕСТА" - на двигател 1.4 DCI след чип тунинг мощноста може да се повиши до около 90к.с.
http://www.chiptuning-bg.com/catalogue/ ... fiesta.htm

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 31, 2010 3:39 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: 406 1.8 16в
тунинг: спортен филтър KN
chiptuning_bg написа:
=

От няколко месеца имам Пежо 406 1.8 16в 112коня добре върви но вече се замислям за силов тунинг ;) Колата няма катализатор и е с спортен филтър КН вграден в кутията. питах вече на няколко места за чип ама чесно казано не съм сигурен дали ще има някакъв ефект като е без турбо. Вие на каква цена можете да ми предложите чип за колата ми и дале ще се усети някакъв ефект след чипа, също така ме интересува и дали ще ми промините прекъсвача за да се дигне малко по-нагоре.Видях в саита че монтирате и нитро системи та и до този вариант мога да се спра след чипа ;) Извинявам се ако питам малко повече :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 01, 2010 12:32 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

velinski написа:
chiptuning_bg написа:
=

От няколко месеца имам Пежо 406 1.8 16в 112коня добре върви но вече се замислям за силов тунинг ;) Колата няма катализатор и е с спортен филтър КН вграден в кутията. питах вече на няколко места за чип ама чесно казано не съм сигурен дали ще има някакъв ефект като е без турбо. Вие на каква цена можете да ми предложите чип за колата ми и дале ще се усети някакъв ефект след чипа, също така ме интересува и дали ще ми промините прекъсвача за да се дигне малко по-нагоре.Видях в саита че монтирате и нитро системи та и до този вариант мога да се спра след чипа ;) Извинявам се ако питам малко повече :oops:

Здрасти колега,
питаш за съвсем нормални неща - така че не се притеснявай :thumbup: ;)
Не си написал годината на производство, но по модела предполагам, че автомобилът е производство преди 2001г. - да, предлагаме чип тунинг за твоя автомобил и със сигурност след чипа ще усетиш съвсем реално повишение на мощността...Ограничителя на оборотите също можем да нагласим по твое желание...разбира се стига да не искаш нещо екстремно, което двигателя да не може да преживее чисто хардуерно...
Винаги ефектът от наш чип тунинг при всякакви двигатели от типа 1.8 и 2.0 16v е бил много добър - независимо дали е Фолксваген, Пежо, Ситроен, Мерцедес... Да не кажа голяма дума, но сме чипосвали и двигатели 1.2 и 1.4 16v - като собствениците също са си тръгвали доволни от резултата....
Относно цените - ориентировъчни цени има в сайта, а конкретната цена за твоя автомобил ще ти я напиша на ЛС - не ми се иска да превръщаме темата в тип КУПУВА/ПРОДАВА :)

Разбира се предлагаме и имаме в наличност и нитро системи, но мисля, че ти търсиш нещо по-различно и подходящо за ежедневна употреба...пък и разговора за нитро - системите е дълъг...общо взето употребата се различава много от това да натиснеш копчето и да излетиш, като от филма "Бързи и яростни" ;) Всеки, който има интерес към нитро системите - първо му показвам на една от моите коли нагледно как работи и как се използва нитро система и тогава го оставям сам да реши дали наистина иска да кара на нитро и чак след това действаме ;)

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща