Тунинг Клуб • Тема - Професионален чип тунинг на достъпни цени !
Дата и час: Вто Май 22, 2012 10:57 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Професионален чип тунинг на достъпни цени !

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Професионален чип тунинг на достъпни цени !
МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 10:15 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: mb 124
здравейте и от мен радвам се,че станах част от форума :violin:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 10:23 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: vw lupo
Здравейте, имам нужда от малко инфо за добавяне на някой друга конска сила. :) Поради факта, че съм вманиячен по тези малки автомобили на vw и съответно притежавам LUPO 1.7 SDI, но са ми малко кончетата та искам да ги увелича, мисля да и направя един добър силов тунинг. И така нещата които бих добавил - чип, турбо, интеркулер и следователно след поставянето им каквото трябва да се пипне по кутия, съединител за да издържи на по голямото натоварване.също така четох в един форум, че блока на 1.7 сди и този на 1.9 тди са едни и същи.Ако блока наистина е един и същ, идеята ми допада от 1.7 да стане 1.9, но пък ако ми е по-изгодно да си поставя направо окомплектован двигател 1.9 тди от голф 4 или пасат и това е вариант, стига да си пасне - само да не трябва нещо да се преправя, че това побългаряване... :) Обяснете ми какво може да се направи по този двигател, по кой начин ще ми е по изгодно, евентуални цени и кое може да се направи при вас и кое не и съответно препоръки къде може. Благодаря предварително. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 10:50 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

djoshko написа:
Здравейте, имам нужда от малко инфо за добавяне на някой друга конска сила. :) Поради факта, че съм вманиячен по тези малки автомобили на vw и съответно притежавам LUPO 1.7 SDI, но са ми малко кончетата та искам да ги увелича, мисля да и направя един добър силов тунинг. И така нещата които бих добавил - чип, турбо, интеркулер и следователно след поставянето им каквото трябва да се пипне по кутия, съединител за да издържи на по голямото натоварване.също така четох в един форум, че блока на 1.7 сди и този на 1.9 тди са едни и същи.Ако блока наистина е един и същ, идеята ми допада от 1.7 да стане 1.9, но пък ако ми е по-изгодно да си поставя направо окомплектован двигател 1.9 тди от голф 4 или пасат и това е вариант, стига да си пасне - само да не трябва нещо да се преправя, че това побългаряване... :) Обяснете ми какво може да се направи по този двигател, по кой начин ще ми е по изгодно, евентуални цени и кое може да се направи при вас и кое не и съответно препоръки къде може. Благодаря предварително. ;)

Здравейте,
варианта да се турбинира атмосферен дизелов двигател не е толкова лесен и прост за изпълнение - далеч не е само "чип, турбо и интеркулер..." - най-малкото старото ЕКУ не може да управлява турбо(да не говорим за променлива геометрия)....В тази връзка може да се окаже по-финансово оправдан и лесно изпълним проект - направо замяна на двигателя с по-мощен такъв(задължително комплект с цялата периферия и управляваща електроника)...
При подобен проект мога да се включа най-вече в финалното замерване и настройка на автомобила с цел извличане пълния му потенциал...

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 2:06 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: vw lupo
chiptuning_bg написа:
djoshko написа:

Здравейте,
варианта да се турбинира атмосферен дизелов двигател не е толкова лесен и прост за изпълнение - далеч не е само "чип, турбо и интеркулер..." - най-малкото старото ЕКУ не може да управлява турбо(да не говорим за променлива геометрия)....В тази връзка може да се окаже по-финансово оправдан и лесно изпълним проект - направо замяна на двигателя с по-мощен такъв(задължително комплект с цялата периферия и управляваща електроника)...
При подобен проект мога да се включа най-вече в финалното замерване и настройка на автомобила с цел извличане пълния му потенциал...

Поздрави!

Значи за обработка на глава, олекотяване на маховик и чип за vw lupo 1.7 SDI '99-та приблизително колко коне ще качи и колко ще ми струва - за цената ще чакам на лично

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 15, 2012 11:42 am 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

Изпратил съм ЛС колега...

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 10:43 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

Chiptuning-bg вече разполага с професионално оборудване за чип тунинг и автодиагностика на азиатски автомобили, оборудвани с електроники като Denso, Melco, Mitsubishi и др.
За повече информация може да разгледате каталога към сайта:
Чип тунинг Мицубиши
Чип тунинг Нисан
Чип тунинг Мазда
Чип тунинг Сузуки
и др.

*Поддръжката на различните модели, както и каталога непрекъснато се разширява и ъпдейтва...

Разбира се, както и до момента, винаги съм на разположение за въпроси свързани с чип тунинг - обикновено в рамките на 24ч. успявам да отговоря на всички изпратени до мен ЛС.

Поздрави на всички!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 11:21 pm 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Audi 80 1.8E и Компетишън
тунинг: XENON, LED, DVD, TV, MUSIC, RECARO...
Здравей колега! искам да попитам понеже гледам в каталога че няма чип за АСЕ двигател 2.0 16V на б4-ката понеже е механична инжекция. Четох някъде, че можело да се постави чип ако се поставят някакви контролери. Възможно ли е такова манипулиране изобщо и дали ще се усеща разлика във вървежа. :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 17, 2012 11:40 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба

stopi написа:
Здравей колега! искам да попитам понеже гледам в каталога че няма чип за АСЕ двигател 2.0 16V на б4-ката понеже е механична инжекция. Четох някъде, че можело да се постави чип ако се поставят някакви контролери. Възможно ли е такова манипулиране изобщо и дали ще се усеща разлика във вървежа. :)

Здрасти колега,
имаш ЛС!

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6