Регистриран на: Пет Мар 19, 2010 10:08 pm Мнения: 22 skype: martiron кара: засега пеша
Здравейте колеги. Реших да се поразтърся из Интернет както ми казаха тук и намерих един сайт - http://www.poison-tuning.hit.bg/index.htm. Намерих връзка със собствениците и ми казаха цени. Слагам снимки и ще ви напиша и цените после. Значи:
Цените са: Предна Броня - 200 лева Задна Броня - 360 лева Прагове - 100 лева Слюда - 80 лева Въпросната слюда се слага за да не се получава фуга над фаровете(така ми беше обяснено). Освен това се слагат и мрежи и халогени с цени:
За тези неща ми бяха дадени следните цени: Предна Брона - 370 лева Задна Броня - 370 лева Прагове - 220 лева
Цените за мрежите и халогените си остава същата. Тъй като видях, че има хора тук които се занимават с тунинг, може ли да ми кажат колко ще ми струват тези неща?
sparco89
Заглавие: Re: Проект за Audi A3
Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 12:06 am
клубен ентусиаст
Регистриран на: Пон Мар 01, 2010 10:46 pm Мнения: 318 кара: Skoda Fabia тунинг: Чиптунинг,Спортен филтър,Спортно гърне средно и крайно,джанти 16-ки и др....:)
Хм то вярно че има мрежа и мрежа но тази нещо не е ли прекалено скъпа понеже съм виждал че се взима на размер и беше някаква символична цена само че трябва сам да си я поставиш
Marvin
Заглавие: Re: Проект за Audi A3
Публикувано на: Чет Мар 25, 2010 11:47 am
опитен член на клуба
Регистриран на: Пет Мар 19, 2010 10:08 pm Мнения: 22 skype: martiron кара: засега пеша
sparco89 написа:
Хм то вярно че има мрежа и мрежа но тази нещо не е ли прекалено скъпа понеже съм виждал че се взима на размер и беше някаква символична цена само че трябва сам да си я поставиш
Явно нещо майсторят по нея, не знам. Виждам, че е огъната а предполагам, че не я огъват както ние сме огъвали на село.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл