|
Страница 1 от 8 |
[ 71 мнения ] | Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Следваща |
|
| Racinga |
|
||||||
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 9:51 pm Мнения: 271 Местоположение: Плевен skype: Jivk0o0 кара: Форд Фиеста мк3 |
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 9:51 pm Мнения: 271 Местоположение: Плевен skype: Jivk0o0 кара: Форд Фиеста мк3 |
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
|
||||||
| |
| stopi |
|
||||||
Регистриран на: Вто Фев 09, 2010 9:13 pm Мнения: 352 Местоположение: Смолян кара: Audi 80 1.8E и Компетишън тунинг: XENON, LED, DVD, TV, MUSIC, RECARO... |
|
||||||
| |
| Racinga |
|
||||||
|
||||||
| |
|
Страница 1 от 8 |
[ 71 мнения ] | Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Следваща |
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
| Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл |

После визията отзад хич не ми харесваше и си викам " тази п*шка отзад я режа ... "
отрязах я аз, стана право нормално гърне но пак не ми харесваше и си взех за 17 лв преставка за гърне, Уж неръждавейка малко по добре стана
после последва подмяната на страничните огледала, че онези не ми харесваха
И продължаваше отзад да не ми харесва колата, и се чудех какво да променя, и се сетих за черни стопове, и веднага се захванах с тях
na черните стъкла доста добре се получиха според мен

след това се започно по премахването на емблемата, че обичам изчистени коли. и по междо другото през това време си счупих едното странично огледало и се наложи пак да сложа големите

имаха доста външни забележки, но най важното за мен беше да не са заварявани или криви и се заех с боядисването им. Направих ги черни защото тогава уж беше такава модата ... за което сега съжалявам, но както и да е
и докато аз се занимавах с джантите, бащатата ми кърпеше единственото място където има ръжда по колата ... задните вежди ( за съжаление всички фиести мк3 отзад нямат подкалници и първо там раждясват
още сега ще кажа какво стана с тези вежди до ден днешен. да се е*а у идиота, когато ги закърпихме ( готови за боядисване ) дадох компресора на едно приателче и той доста се забави, та сигурно 2 3 седмици карах с китосани вежди и може да си представите като не са запечатани с основа боя и лак какво се случва с тях ...
и се наложи да ги боядисам директно с надеждата да искарат зимата пък после ще ги права с друга ламарина... издържаха 4 5 месеца и в края на зимата започнаха да се показват цънки под боята... сега пак имам руждичка но ще я отстраня с нови вежди ( или калници ), но това ще е по на татъка

не ме питайте защо така съм сложил елипсите и аз не мога да си отговоря, можеби нещо различно ... но съм доволен и нямам никакви проблеми не увисва кората. И точно на последния сняг едно приателче ме "аргаса" отзад 
и не след дълго осъзнах, че ме дразнят много корите на вратите и започнах издирването на кори тип "плюш" и не след дълго се намериха и те и веднага се поднаха на вратеите
след това се замислих за ново сърце за колата (двигателя), че от алфата до фиестата разликата в вървежа беше 3-4 пъти по малко .... 
след 1 2 седмици се заиграх и с предната броня която е свалена от фиеста с турбо и за това има дупка в средата ( пък и знае ли се може и на мен да ми потрябва някой ден