Тунинг Клуб • Тема - Проект Форд Фиеста
Дата и час: Вто Май 22, 2012 10:52 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Проект Форд Фиеста

Автор Съобщение
 Заглавие: Проект Форд Фиеста
МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 12:39 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Форд Фиеста мк3
Привет колеги, дойде време и аз да споделя моя скромен проект който още е в действие. Колата в началото беше напълно обикновенна мк3 1.1 CLX 1991г. Като цяло колата ми трябваше за градски и извън градски ( до село ) условия, защото алфата ( 156 2000г. 2.4 JTD ) не ми се искаше да я чупя. С течение на времето разбрах че е доста добра колата и много запазена от всякаде, и понамаля работата с нея и стоеше повечето време без да се кара и си казах " защо не я посъживя малко ... ". И така се почна първо с затъмняване на стъклата 8-) Изображение После визията отзад хич не ми харесваше и си викам " тази п*шка отзад я режа ... " Изображение отрязах я аз, стана право нормално гърне но пак не ми харесваше и си взех за 17 лв преставка за гърне, Уж неръждавейка малко по добре стана Изображение после последва подмяната на страничните огледала, че онези не ми харесваха Изображение И продължаваше отзад да не ми харесва колата, и се чудех какво да променя, и се сетих за черни стопове, и веднага се захванах с тях ;) и междо временно си поръчах стикери за колата на tuning-club.net :whistle: na черните стъкла доста добре се получиха според мен :thumbup: Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Форд Фиеста - от всичко по малко
МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 12:45 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

после последваха белите мигачи Изображение след това се започно по премахването на емблемата, че обичам изчистени коли. и по междо другото през това време си счупих едното странично огледало и се наложи пак да сложа големите :problem: Изображение Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:16 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

сажалявам но преди емблемата забравих да споменя за джантите, но няма нищо... та джантите са RONAL made in germany 13" 7J Изображение имаха доста външни забележки, но най важното за мен беше да не са заварявани или криви и се заех с боядисването им. Направих ги черни защото тогава уж беше такава модата ... за което сега съжалявам, но както и да е :D Изображение Изображение и докато аз се занимавах с джантите, бащатата ми кърпеше единственото място където има ръжда по колата ... задните вежди ( за съжаление всички фиести мк3 отзад нямат подкалници и първо там раждясват :? ) Изображение Изображение още сега ще кажа какво стана с тези вежди до ден днешен. да се е*а у идиота, когато ги закърпихме ( готови за боядисване ) дадох компресора на едно приателче и той доста се забави, та сигурно 2 3 седмици карах с китосани вежди и може да си представите като не са запечатани с основа боя и лак какво се случва с тях ... :doh: и се наложи да ги боядисам директно с надеждата да искарат зимата пък после ще ги права с друга ламарина... издържаха 4 5 месеца и в края на зимата започнаха да се показват цънки под боята... сега пак имам руждичка но ще я отстраня с нови вежди ( или калници ), но това ще е по на татъка :shifty: След джантите и веждите дойде ред и на оригиналните крила на RS tuning, и по междо другото боядисах спирачните апарати червени Изображение Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:36 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

зае*ах проекта за извесно време, че алфата се нуждаеше от датчик за запалването и дадох 500 лв :x но с затоплянето се почна пак работа по колата, сложих малко музичка елипси на магнат и една туба 10ка пак магнат,предната линия сложих две среди незнам марката но бащатата ги е зимал преди година две за доста пари, също така си закупих CD JVC . а музиката е без усилватели и такива глезотий ( не съм превържаник толкова на басовата музика :P ) Изображение не ме питайте защо така съм сложил елипсите и аз не мога да си отговоря, можеби нещо различно ... но съм доволен и нямам никакви проблеми не увисва кората. И точно на последния сняг едно приателче ме "аргаса" отзад :doh: но само бронята ми е щетата, а при него е по зле положението фар калник броня :D Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 1:53 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

последва смяна на топката на скоростният лост взех я от един авторай незнам марката но 28 лв ми излезна с кожата под топката, и още на другия ден си закупих от един блуснат ескорт, спортен волан оригинален на WOLF ( водят се като тунинг марка за форд ескорт или поне на друг модел коли не съм ги виждал ) Изображение Изображение и не след дълго осъзнах, че ме дразнят много корите на вратите и започнах издирването на кори тип "плюш" и не след дълго се намериха и те и веднага се поднаха на вратеите :thumbup: но преди да получа корите, боядисах пласмасите по вратите в черно за да се слеят с новите Изображение Изображение след това се замислих за ново сърце за колата (двигателя), че от алфата до фиестата разликата в вървежа беше 3-4 пъти по малко .... :D и ми се струваше, че се влача по пътя ... и от същия ескорт от който взех волана взех и сърчицето му 1.6 16в Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 2:12 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

последваха после други промени по задницата закупих от един наш колега предна и задна броня, свалих номера под бронята, защото задната броня която получих нямаше плафон на нея а не ми се искаше да я сасипвам и да я режа на ново. Задната броня е малко модифицирана без лаисна и не е грапава а гладка и обла. а за усветление взех пръчка с диоди 24см. по принцип не съм превържаник на този вид освеление но просто нямах друг вариант, пък не мога да карам без осветление на номера един път се измъкнах от куките но се ще случа на някой непознат ... за да не съм като всички останали с този вид осветление сложих пред пръчката с диоди една пласмаса за да не се виждат отзад и отстрани и се получи сега отзад все едно съм с неон :D Изображение Изображение Изображение след 1 2 седмици се заиграх и с предната броня която е свалена от фиеста с турбо и за това има дупка в средата ( пък и знае ли се може и на мен да ми потрябва някой ден :whistle: :D ) Изображение Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 2:19 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

преди 3 дена се здобих с едно уникално гърне made in germany на NES SPORT с вход 64мм :whistle: Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 2:24 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

в този късен час не мога да се сетя за нещо друго ... но ако има утре ще разкажа и покажа ... ааа да махнах стикерите на tuning-club.net от задните странични прозорци, защото започнаха да се разлепват и ми парна една буква после още една и ... направо ги отлепих, сега имам само на предния джам :roll: ето малко снимки на колата в момента ... и дано да ви харесва, не е кой знай какво но съм горд с нея и и се радвам ;) :dance: :bye: Изображение Изображение Изображение Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 8:05 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Audi 80 1.8E и Компетишън
тунинг: XENON, LED, DVD, TV, MUSIC, RECARO...
Супер е колега :) Браво! добре ,че пусна тема най-сетне :mrgreen:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 21, 2011 8:08 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

мерси стопи, наистина можеше и по рано да пусна проекта, но виж колко писане е ... и просто снощи имах време и го направих :thumbup:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща