Регистриран на: Вто Яну 26, 2010 4:13 pm Мнения: 1 кара: golf 2 тунинг: za momenta nikakvi no sam izmislil ne6to frapira6to
proekta mi za moq golf e da kupq re6etka bez emblema kristalni stopove i kristalni farove+ kristalni miga4i broni ot GTI i nqkoq zgodna djanta. po interiora 6te barna volana pedalite skorostniq lost a sled vreme moje i nqkoe recaro muzikata mi 6te e ili ground zero ili pioneer no tova sa podrobnosti
Аз имам планове да купя субару сега ли да пусна темата или да изчакам да го купя първо? Не се убиждаи колега но ако беше постигнал нещо и тогава да пуснеш темаат щеше да иам далеч по голям интерес.
marto_turboto
Заглавие: Re: планове за vw golf 2
Публикувано на: Чет Юни 23, 2011 1:26 pm
нов член на клуба
Регистриран на: Пон Окт 18, 2010 9:14 pm Мнения: 12 Местоположение: bavariq skype: martin1999911 кара: m3 power e39 kombi i е46 coupe i fiesta tuning тунинг: opti4en silov ne e vapo4nat i audio
Така като гледам темата отива на спам. Ще я заключа и ако колегата смята да пише(на кирилица) какво е направил или ще прави по колата да драсне едно ЛС.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл