2010 по автоизложенията, в реалността кога и точно как ще изглежда не се знае.
Отпред монтиран 1,6-литров турбо бензинов двигател с мощност от 218 к.с. е комбиниран с електромотор отзад, развиващ 95 кс. Мисля, че е добре - не е като повечето пръдни напоследък, който изглеждат като Тестероса, а са с възможности на Приус (РЯДКО ГЕЙСКА КОЛИЦА)
Когато двете силови предавки работят едновременно, SR1 развива максимална мощност потенциал на 313bhp, както и ползите от четири задвижващи колела. Peugeot каза, че само в електрически режим, колата става нулеви емисии от превозните средства (ZEV), с комбиниран разход на гориво от 4,9 lt/100km (48.0mpg САЩ) и емисии на СО2 от само 119 г / км. Тук Пежо също са го замислили добре, няма да е нужно да монтираш газчица, и да трепериш кога ще ти напишат акт, че нямаш лепенка за газ, ЩОТО си баро и не искаш да се излагаш пред путките, които лъжеш че газта е като нитрото в Бързи и Бесни.
Концептуалния модел също има полза от приемането на 4-волан с ъгъл на завъртане на задните колела. Това ми звучи, като изхвърляне, а и използвах преводач на Гугъл и ме мързи да вниквам в нещата.
Като извод мога да кажа - ХУБАВО Е, ЧЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПРАВЯТ САМО СПОРТНИ КОНЦЕПТУАЛНИ МОДЕЛИ - ДРУГИ НЕ СА НЕОБХОДИМИ, АЗ ДРУГИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ В СТОЛИЦАТА. За какво да се произвеждат нормални модели, с които може да предложиш комфорт за 5 души, като може да се изхвърлиш с нещо тип 2+1. НАДЯВАМ СЕ ТЕНДЕНЦИЯТА ДА ПРОДЪЛЖИ И СВЕТЪТ ДА СТАНЕ ЕДНО ПО-ГЪЗАРСКО МЯСТО ЗА ЖИВОТ!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл