Здравейте колеги,някой от вас мисля че ще помнят как усилено търсих кола и се допитвах до вас.След голямо гледане и търсене на коли се сдобих със Опел Вектра б колата е със 1.8 115 кс. двигател,оригинално гърне REMUS,и пълен тунинг на Riager. Но за лош късмет се случи леко птп и преднага броня е за ремонт.Скоро започвам да развивам колата и се надявам да получа съвети от всички вас Това е колата : http://imageshack.us/photo/my-images/824/s7304865.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 81710.jpg/
хубава е, има още къде да се барне и ще стане още по добре екотек ли е
_________________ На Луната с Колата да Воза Жената
dustyy
Заглавие: Re: Opel Vectra B riager Tuning
Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 9:43 pm
опитен член на клуба
Да еко-тек е , незнам какви са възможностите за тунинг на двигателя но ще видим
sparco89
Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 10:14 pm
клубен ентусиаст
Регистриран на: Пон Мар 01, 2010 10:46 pm Мнения: 318 кара: Skoda Fabia тунинг: Чиптунинг,Спортен филтър,Спортно гърне средно и крайно,джанти 16-ки и др....:)
Колега а отзад на бронята вече май отмина модата на тези брони поне така съм забелязал де е все пак всеки си има вкус не че колата е лоша много е добра,но защо не пробваш да сложиш един заден дифузьор виждал съм как стоят на такива вектри и резултата е много добър нещо от този сорт:
Прикачени файлове:
2998544962070141356.jpg [ 98.94 KiB | Прегледано 243 пъти ]
и пак казвам просто давам предложение все пак всеки си има вкус
dustyy
Публикувано на: Съб Окт 29, 2011 12:33 am
опитен член на клуба
Благодаря ти колега,наистина така е би била много по-добре но все полека,като изпадне някой друг лев веднага се захващам с визуалния и вид.благодаря ви за мненията .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл