Регистриран на: Нед Ное 15, 2009 11:18 pm Мнения: 44 кара: Opel Astra F Caravan тунинг: За сега още не е моя.
Съгласен съм единствено, че е тясничко.... аз като сменях скорости някой път крака ми опираше у таблото над съединителя и не можех да го отпусна докрай. Конзолата отстрани е доста голяма. Седалките вярно малко твърди. Иначе меко вози.
Съгласен съм единствено, че е тясничко.... аз като сменях скорости някой път крака ми опираше у таблото над съединителя и не можех да го отпусна докрай. Конзолата отстрани е доста голяма. Седалките вярно малко твърди. Иначе меко вози.
за возията ще поспориме
голф 3 вози по меко от такава астра
CappY
Заглавие: Re: Opel Astra GTC - мнения
Публикувано на: Чет Апр 29, 2010 8:55 pm
опитен член на клуба
Регистриран на: Нед Ное 15, 2009 11:18 pm Мнения: 44 кара: Opel Astra F Caravan тунинг: За сега още не е моя.
Епа нз с голф 3, не съм се качал. Мога да направя сравнение с Wartburg 353 (астрата по-меко вози),Rover 216 (ровера по-меко вози),и Opel Kadett (астрата по-меко вози).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл