Здравей колега.Добре си стартирал.Преди време и аз имах по-стария модел (ако не се бъркам 305ц,беше)и беше лудница в колата Сигурно с две е много по-добре? Касата става много яка.
_________________ Fuck New Model Cars,I Am Riding Old School
mandorg
Заглавие: Re: може би едно добро начало !!!
Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 11:22 am
Модератор
Доста приятни форми и изпълнение - сменяй старото. А клипчета от vbox можеш директно да прилагаш като натиснеш бутона vbox и поставиш адреса между скобите. Аз ти ги оправих тези По същия начин можеш да действаш и със снимки качени на безплатен хост
Доста приятни форми и изпълнение - сменяй старото. А клипчета от vbox можеш директно да прилагаш като натиснеш бутона vbox и поставиш адреса между скобите. Аз ти ги оправих тези По същия начин можеш да действаш и със снимки качени на безплатен хост
ПС - готино събиране сте спретнали
Благодаря колега !!!
metojoor
Заглавие: Re: може би едно добро начало !!!
Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 4:11 pm
клубен експерт
Регистриран на: Чет Дек 03, 2009 7:26 am Мнения: 189 Местоположение: До DRAG POWER София... skype: metojoor кара: Vw scirocco gtx,polo 1.4T
Това дето си го замислил мисля,че ще е направо супер
Браво за страхотната отливка,но защо не направихте отделни обеми за басите от другите говорители,а деже и да ги отделите един от друг?Също трябваше средите и високите да ги насичите! Сподели какъв е звукът от стъклопластовият бокс(става въпрос за баса)! Отново евалла за изработката
Браво за страхотната отливка,но защо не направихте отделни обеми за басите от другите говорители,а деже и да ги отделите един от друг?Също трябваше средите и високите да ги насичите! Сподели какъв е звукът от стъклопластовият бокс(става въпрос за баса)! Отново евалла за изработката
здр. колега !!! Нещо май не си разбрал тази снимка я изрових в интернета и ми хареса като дизаин а и е правена като за мойта Селика и в най скоро време ще започна да работя варху него, а тва от горе не са места за др. говорители а са местата за басрефлексорите а за самата отливка естествено че двата баса ще бадат разделени един от друг !!!!
Браво колега успех с бъдещия проект. Как ми липсват кикерите ми ..... Но нищо ако замина април за UK ще си домъкна две 15-ки а те ще са естествено, че кикер . Като знам с моя пиклив усилвател какво правеха..... не ми се мисли ако си бях взел усилвател който ще ги захрани . Ако някой му трябва усилватела да ме пита на скайп или лс
Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 7:45 pm
нов член на клуба
Регистриран на: Пон Дек 21, 2009 9:41 pm Мнения: 10 Местоположение: Ruse кара: Fiat Tipo Golf 3 GTI
TENZO написа:
започнах един проект от които вече се отказах и сега мился да се захвана с този !!!
Здравей и от мен.Аз искам да те запитам от къде мога да си намеря такива обрачи за говорителите. П.П: Много е хубав новият ти проект,дано по скоро да го реализираш
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл