започнах един проект от които вече се отказах и сега мился да се захвана с този !!!
Здравей и от мен.Аз искам да те запитам от къде мога да си намеря такива обрачи за говорителите. П.П: Много е хубав новият ти проект,дано по скоро да го реализираш
здр. такива обрачи се правят от платна и по здрава плоскост за да не се сцепи пи завиването после на говорителите !!! намери си такава плоскост занасяш я при дарводелец и там си имат резци за отнемане и оформяне !!!
shmati 1920
Заглавие: Re: може би едно добро начало !!!
Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 10:49 pm
нов член на клуба
Регистриран на: Пон Дек 21, 2009 9:41 pm Мнения: 10 Местоположение: Ruse кара: Fiat Tipo Golf 3 GTI
Благодаря много за инфото
bravas
Публикувано на: Нед Фев 28, 2010 12:36 pm
нов член на клуба
Началото ти е много добро, но мисля че е имало как басовете да са ти още по близо един до друг.
sparco89
Публикувано на: Сря Мар 03, 2010 8:15 pm
клубен ентусиаст
Регистриран на: Пон Мар 01, 2010 10:46 pm Мнения: 318 кара: Skoda Fabia тунинг: Чиптунинг,Спортен филтър,Спортно гърне средно и крайно,джанти 16-ки и др....:)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл