Тунинг Клуб • Тема - Малко инфо за обтекатели, спойлери, антикрила и други...
Дата и час: Вто Май 22, 2012 8:40 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Re: Малко инфо за обтекатели, спойлери, антикрила и други...

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Малко инфо за обтекатели, спойлери, антикрила и други...
МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 12:28 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

кара: Kolelo
Много полезни неща прочетох тук :clap: .Но се чудя :?: Примерно ако си купя готов bodykit дали колата ми няма да стане по тромава един вид по бавна да кажем :idea: Мисля да е снижа малко ,е да това е добре ама за другото несъм много сигорен какъв ще ефекта ,дали няма да имам обратен ефект ,все пак винаги търся бързината ане гъзарията или във най-добрия случай малко и от двете :lolno:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 10:57 pm 
клубен експерт
клубен експерт
Аватар

кара: Punto GT
тунинг: TUNING
falco написа:
Много полезни неща прочетох тук :clap: .Но се чудя :?: Примерно ако си купя готов bodykit дали колата ми няма да стане по тромава един вид по бавна да кажем :idea: Мисля да е снижа малко ,е да това е добре ама за другото несъм много сигорен какъв ще ефекта ,дали няма да имам обратен ефект ,все пак винаги търся бързината ане гъзарията или във най-добрия случай малко и от двете :lolno:

Някой ще каже че всяко нещо си има + и –!Ако имаш достатачно пари,ще може да се получат и двете неща-да си с добра визия и да си бърз!С един добър олекотен бодикит може да постигнеш много!Ако кита е лек(лят от стъклоплат като на Гошо-карборатора или ако е от карбон)може да намалиш тежеста на колата и по този начин ще спеделиш :thumbup:
Друг е въпроса дали ще се хвани някой да го изработи :think: и дали ще можеш да си го позволиш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 9:03 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

кара: Peugeot 106
тунинг: Hямам но гледам с перспектива към Тунинга на автомобили, обичам красивите автомобили!!!
Някой не може ли да качи малко снимки за да видим всички тия работи как стоят и каде е най добре да си сложим ?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2