Колега, Поздрави за готината количка. С какви гуми я караш? Щом на 2500об/мин се къса да върти, значи не си подбрал правилно гумите или са стари. Пробвай 2-3 леки пилажа преди старт да ги постоплиш малко. Нз за чиповете как са при пежо, но обърни внимание на всмукателната система какво може да се подобри. По-голям дросел, друг всмукател, читав филтър от рода на спортен панелен. После изпускател. Щом е дейли кар 4-2-1 ще си по-доволен мисля. Валове щом си решил и чипа с диното за накрая. Иначе каквото бутнеш после- пак чип и пак лев.
Поздрави и успех с проекта.
GTI fen
Заглавие: Re: Лек тунинг по Peugeot 306 S16
Публикувано на: Вто Авг 23, 2011 11:52 am
нов член на клуба
Регистриран на: Пет Апр 23, 2010 7:46 pm Мнения: 10 skype: shotgyn_5555 кара: Astra F C20NE Cabrio 115hp тунинг: K&N
На мен ми е интересно като си сложил чип и прекъсвача е на по-високи обороти стига ли дебита на бензиновата помпа да храни до такива обороти и изобщо ускорява ли колата от 7200 до 7800 оборота. Не съм много сигурен, но съм чул че като се премести прекъсвача в по-високи обороти и маслената помпа не и стигал дебита и нямало добра смазочност в най-високите обороти (това съм го чул конкретно за италианките фиат, алфа и тн) има ли някаква истина или е просто слух нека споделят колегите, които знаят.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл