Тунинг Клуб • Тема - Колко горе доло ще коства?
Дата и час: Вто Май 22, 2012 8:27 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Колко горе доло ще коства?

Автор Съобщение
 Заглавие: Колко горе доло ще коства?
МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 10:25 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: Astra gsi c20xe
тунинг: засега никаква
Здравейте исках да питам някой който е навътре в нещата, защото аз съм само за да карам .:D Така искам да си променя интериора и външния вид на мойта астра.Нещата които искам да променя са волана искам да си зема оригиналния волан тъи като съм с спортен,да сменя скоростния лос,да си сложа кожен салон,cd плеир,затъмнени стъкла стъпки.А за външния вид искам еngeline фарове един хубав оранжев металик и спойлери отпред и отзад и един хубави джанти.Знам че реалната сума не може да се извади но колко горе долу ако сичките части са от надежни фирми.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Колко горе доло ще коства?
МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 3:04 pm 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Skoda Fabia
тунинг: Чиптунинг,Спортен филтър,Спортно гърне средно и крайно,джанти 16-ки и др....:)
Значи виж сега колега то си е доста относително това но ще ти дам някаква информация горе долу защото кадето да видиш едни взимат повече други по малко та сега ето и някои цени на това което търсиш:
Оригинален волан да го сложим грубо 25-30лв +/-
Под промяна на скоростния лост го приемам като за смяна на топката...зависи както търсиш има и за 10лв има и оригинални като например на sparco да речем за 25-30 на горе
За кожен салон не съм информиран колко вървят
CD плеъра го слагам средно 200 (ako искаш нещо по хубаво разбира се)
За затъмнени стъкла до колкото знам излиза доста така добра сума говоря за тонирането на всички стъкла аз за фолио е евтино
За фаровете такива до сега не съм чувал може би имаш предвид Dayline те са на цена за твоята астра около 450лв....а ако говориш за angel eyes те са за около 350лв
Под оранжев металик разбирам,че искаш да я боядисваш цялостно това е около 800лв (при добър бояджия)
Броните ги слагам 400лв за двете отпред и отзад
За джанти е малко относително заради размера,но за моята 16ц джанти излезнаха 350лв за това ги слагам 350лв
Така че приготви около 2000лв+ и всичко ще стане :D
Успех с проектирането :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 6:34 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

кара: clio 1
тунинг: lek opti4en tuning
Салона зависи от материала,ако е комбинирана кожа естествена и изкуствена нещо средно за 4-те седалки+корите и багажника около 350лв. а ако е изцяло естествена кожата малко повечко. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 9:20 pm 
опитен член на клуба
опитен член на клуба
Аватар

кара: Peugeot 106
тунинг: Hямам но гледам с перспектива към Тунинга на автомобили, обичам красивите автомобили!!!
Преден капак, таван и задницата ги направи с карбоново фолио. Вземи споилери даи ги да ти ги направят както искаш при някои твои маистор а антикрилото можеш да намериш и втора ръка. От страни си прасни боята която искаш и ще ти падне мн цената !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]