Заглавие: Колко често искате да правим форумни срещи?
Публикувано на: Сря Ное 18, 2009 11:53 am
опитен член на клуба
Регистриран на: Нед Ное 01, 2009 12:11 am Мнения: 40 Местоположение: София skype: parkour_team_classic кара: fiat punto 1.2 mi :D тунинг: za momenta nikakvi no skoro se zapo4vat ;)
Анкета колко често да правим форумни срещи ?
_________________ !!! ZAGGITUNING FAN CLUB AND FORUM !!! www.zaggituning.com ALL ABOUT TUNING
admin
Заглавие: Re: Колко често искате да правим форумни срещи?
Колега, радваме се че имаш ентусиазъм НО: официалните срещи на клуба няма да са регулярни. Ако определени членове искат среща да се разбират помежду си. Това е с цел официалните срещи да са по-посещавани. Ако са всяка седмица няма никога да се съберем много хора. Ще помислим и какво да направим с тая секция за срещите и тази конкретна анкета.
И на мен ми се щеше да е всяка седмица но после някой хора ме чатнаха по главата относно това и разбрах, че е по добре да е през седмица или 2 пъти месечно както казаха и колегите така ще има и повече нови неща но не пречи да си правиме не формални сбирки прото като ходене на кафенце дискотека нещо от тоя род
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл