Колеги аз предлагам този вариянт и като на него се испише имеот на форума.
_________________ Поза 2: Класическа. Ладата е отгоре, а водачът отдолу Предлагаме авто тенекеджийски услуги и ремонти по ходова част
metojoor
Заглавие: Re: Ключодържатели
Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 9:52 pm
клубен експерт
Регистриран на: Чет Дек 03, 2009 7:26 am Мнения: 189 Местоположение: До DRAG POWER София... skype: metojoor кара: Vw scirocco gtx,polo 1.4T
Аз предлагам и този вариянт,ако искате всеки да покаже своя вариянт и да гласуваме за варинти...Който вариант с хареса от най-много хора от него се поръчва.
Прикачени файлове:
Коментар на файл: Аз предлагам и този вариянт BIG_novina_12236518432061.jpg [ 49.24 KiB | Прегледано 513 пъти ]
Да колега най добрия варинат е, всеки показва кой му допада правиме едно галсуване и това е ще стане иделано, имаме стикери, тениски, сега и ключетодържатели
_________________ Поза 2: Класическа. Ладата е отгоре, а водачът отдолу Предлагаме авто тенекеджийски услуги и ремонти по ходова част
Crunch
Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 11:35 pm
Limited Edition
хайде колеги даваите още предложения нека всеки покаже какво иска , междо другото сега говорих с един човек може да се направат и под формата на логото на форума ни натписа на форума да е сащия и да е ключодържател
Crunch
Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 10:58 am
Limited Edition
Добре де,ние ще си изберем,а кой и как ще събира парите ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл