Пускам темата като предполагам, че на доста от вас ще е интересно това мероприятие. Аз лично смятам да го посетя,ако и някой друг е навит може да се съберем. Поздрави.
alex_matrix написа:
dunev20 написа:
Национален Дрифт Шампионат "King of Bulgaria"- 3ти финален кръг София - Картинг писта "Дунев мотор спорт" 19 Декември 2009.
Здравейте, буквално в последния момент, но покрай празниците да се съберем и покараме. Както обещахме IIIти кръг ще се състой на площадката на картинг център "Дунев Мотор Спорт" на 19 Декември 2009г. /Събота/. Ще се постараем трасето да бъде максимално технично и бързо.
В един ден ще бъдат тренировки,квалификации и двубои след което ще завършим сезона с гала вечер и награждаване на победителите за сезона.
Подробна програма и схема на трасето ще бъде изнесена в близките дни
Стига тая вечер (петък) да не се олея много с алкажа и съответно утре да не ми се живее сутринта, и аз ще дойда.
Публикувано на: Пет Дек 04, 2009 9:44 am
клубен експерт
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:41 pm Мнения: 131 Местоположение: Sofia skype: aassya кара: Hyundai Coupe RD1
Ще дойда и аз, стига да не изникне нещо
Vaskusii
Заглавие: Re: "King of Bulgaria" финален кръг
Публикувано на: Съб Дек 05, 2009 9:15 pm
нов член на клуба
Регистриран на: Сря Дек 02, 2009 7:39 pm Мнения: 13 Местоположение: Varna кара: Opel CORSA,BMW E30 тунинг: По Опела окачване и къси биели,по БМВ-то още нищо
И аз исках да дойда но за съжаление на 20 имаме италианско в Варна и не мога да сваря Но имам един приятел, който ще кара - Красимир Стефанов(DK Krasi) пожелавам му успех и пак да вземе титлата, пожелавам успех и на всички които ще карат лека и безаварийна
И аз исках да дойда но за съжаление на 20 имаме италианско в Варна и не мога да сваря Но имам един приятел, който ще кара - Красимир Стефанов(DK Krasi) пожелавам му успех и пак да вземе титлата, пожелавам успех и на всички които ще карат лека и безаварийна
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл