Тунинг Клуб • Тема - Кеф ти с турбо,кеф ти без!!!
Дата и час: Вто Май 22, 2012 8:09 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Re: Кеф ти с турбо,кеф ти без!!!

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Кеф ти с турбо,кеф ти без!!!
МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2011 12:01 am 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: РЕНО 5 ГТ 1.7 turbo
тунинг: нищо интересно :D
Мерси колега това е хубаво, че се опитваш да направиш нещо нестандартно. Но според мен просто не си заслужава, прост пример с моя проект 1.4турбо е мотор с много възможности има много тунинг части за него. Но от към надеждност не е толкова добър. Едно, че е с долно разположен разпределителен вал, друго с ризи е и много лесно духат гарнитури и маслото става на боза. Мъчих се да го правя тоя мотор но след втория комплект биелни лагери и + компилацията от ебати чайника ( много грееше) се отказах и си взех 1.7 турбо от волво 480 тоя мотор е чук. Вярно няма много тунинг части за него но пък е супер от към издържливост. Защото хубаво ще направиш това 1.4 моно с турбо ама ще ти се струва бавно след време и ще искаш да бъде по-бърза. И така ако искаш ме послушай и другите колеги. Поне ти го казват хора където имат представа кое как става и от кое има смисъл и кое не.
Айде успех и ни дръж в течение ;)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2011 1:15 am 
нов член на клуба
нов член на клуба

кара: Opel Corsa 1.4
тунинг: Няма ръжда:)!!! и малко окачване.
ioshi_s_golf написа:
Мерси колега това е хубаво, че се опитваш да направиш нещо нестандартно. Но според мен просто не си заслужава, прост пример с моя проект 1.4турбо е мотор с много възможности има много тунинг части за него. Но от към надеждност не е толкова добър. Едно, че е с долно разположен разпределителен вал, друго с ризи е и много лесно духат гарнитури и маслото става на боза. Мъчих се да го правя тоя мотор но след втория комплект биелни лагери и + компилацията от ебати чайника ( много грееше) се отказах и си взех 1.7 турбо от волво 480 тоя мотор е чук. Вярно няма много тунинг части за него но пък е супер от към издържливост. Защото хубаво ще направиш това 1.4 моно с турбо ама ще ти се струва бавно след време и ще искаш да бъде по-бърза. И така ако искаш ме послушай и другите колеги. Поне ти го казват хора където имат представа кое как става и от кое има смисъл и кое не.
Айде успех и ни дръж в течение ;)

Ааа не бе,аз тоя двигател съм го прежалил отдавна :D То всеки ден едни прекъсвачи с него едни чудеса :D Колкото издържи толкова.Аз се надявам на това че ако не го надувам много ще остиска там повечко ама божа работа.Намерих го тоя човек с моното дето и той иска да си слага турбо,с рено 19 енерджи,ако за него става въпрос де .Ще му пиша да видя и той до къде е стигнал,пък аз от своя страна тая седмица живот и здраве трябва да да имам някакви резултати каквито и ще да са :D Айде,пак ще пиша какво е станало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 15, 2011 2:11 am 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: РЕНО 5 ГТ 1.7 turbo
тунинг: нищо интересно :D
Не е с рено, къде е тоя проект на това рено за което говориш. Дай на лични да минеме :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2