Регистриран на: Съб Ное 28, 2009 1:28 am Мнения: 76 skype: Method_Man7650 кара: Fiat Bravo 1.6 16v 136hp тунинг: ChipTuning KWP2000 HRS Джанти,Ксенон,600W RMS surround sound Real
Ето го и укончателното решение... Коментирайте...
Прикачени файлове:
Skala.jpg [ 201.61 KiB | Прегледано 415 пъти ]
proekt.jpg [ 46.77 KiB | Прегледано 415 пъти ]
_________________ FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
BMW_E46_m-power
Заглавие: Re: Fiat Bravo 1.6 16v Audio Sistem
Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 2:11 pm
нов член на клуба
доста готино изглежда ,а само да попитам преценил ли си наклона на облегалката на седалката ако има такъв ?
Защо са ти два бас рефлектора и в бас бокс не си посочил размерите им а от тях зависи диапазона от честотите Едит: и като погледнах ми се струва че параметрите на говорителя са други поне по това което намерих в нета за Hertz ES 300 http://www.onlinetrading.bg/files/pdf_es300.pdf като се замисля това с бас рефлекторите можеш да го правиш накрая като пробваш и както най ти е кеф да си го слушаш така си го оставяш успех в начинанието
Zik
Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 9:26 pm
опитен член на клуба
Регистриран на: Съб Ное 28, 2009 1:28 am Мнения: 76 skype: Method_Man7650 кара: Fiat Bravo 1.6 16v 136hp тунинг: ChipTuning KWP2000 HRS Джанти,Ксенон,600W RMS surround sound Real
Диапазона съм го гледал от книжката на говорителя. А за диаметъра на Рефлекторите не знам каде да ги въведа... За наклона на седалките още не съм мислил.
_________________ FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
stuturu
Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 12:42 am
клубен ентусиаст
Регистриран на: Съб Дек 26, 2009 10:22 pm Мнения: 267 кара: G MK2 GTI 16v KR и G MK1 Cabriolet
Кажи един ден който можеш да дойдеш на паркинга зад преспите.Там са правени такива отливки за багажници че акъла не го побира,говоря ти за един от най добрите в Пловдив Зарко и ZONE AUDIO.Лични приятели са ми и няма да ти откажат съвет гаранция Ей това е правено там и е на единия от съдружниците ,много добър мой приятел
Zik
Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 11:13 am
опитен член на клуба
Когато си свободен тогава мога да дойда...
Кажи един ден който можеш да дойдеш на паркинга зад преспите.Там са правени такива отливки за багажници че акъла не го побира,говоря ти за един от най добрите в Пловдив Зарко и ZONE AUDIO.Лични приятели са ми и няма да ти откажат съвет гаранция Ей това е правено там и е на единия от съдружниците ,много добър мой приятел
когато се състои това събитие викнете и нас и ния искаме да пресъстваме убадете се поздрави.Иначе музиката е много яка.
_________________ Всяка права драг,всеки завой дрифт. SAM-1
Zik
Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 1:33 am
опитен член на клуба
Тази Събота се очертава че ще се работи по Проекта... Смятам да си правя нова Кутиика за говорителчето... да видим какво ще се получи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл