Здравейте! Първо въобще не разбирам от ауди системи за колата и тем подобни, затова се обръщам към вас. В колата имам тонклонки само отпред и искам да си купя някакви елипси за отдзад, но незнам какви отделил съм към 130лв. Също да питам за тях ще трябва ли усилвател нещо ала бала?(както казах нищо не разбирам) ЕДИТ: Забравих да напиша, че предишният собственик на колата беше сложил музика. Но като я взехме я махна, но остави само предните. Затова сега съм само с предни които свирят доста добре и искам и нещо за отдзаде.
Оказа се, че СД ми няма да ги захрани ще ми трябва усилвател. Сега предложете ми някои добри елипси(четох че на HERTZ били добри) и съответно какъв усилвател ше ми трябва за да ги захраня. 10х
ЕДИТ:
Цитат:
Аз мойте елипси си ги купил на бързо от Технополис-а за 120 кинта на Сони X-plod. Ето едно линкче да разгледаш Цък
А за тези какъв усилвател ще ми трябва? И звука как е?
колега щом си със CD съмнява ме да не може да ти захрани 2 елипси. Нямаш нужда от усилвател лично мое мнение.. ако искаш имам две елипси THUNDER за продаване пиши съобщение на лично ако се интересуваш
4Х25 значи 4 колони по 25 W. Ти ще ползваш 2, които едва ли ще захраниш с по 25 реални вата. Купи си 2 bossman-a и слушай музика колкото ти душа сака . Усилвателя е за съвсем други мощи и излишни разходи. Ако искаш дори пиши каква е марката и модела на ЦД-то за да го видя в нета и да ти препоръчам колони.
Ето го животното цък А иначе се оказа 4х40 аз съм в грешка. ХХ СД е малко азиатска марка просто нямах пари за по хубаво.Сега имам но не ми се сменя и СД. Та остава въпроса с колонките ЕДИТ: Отделил съм 120-30лв.
Спокойно ти ги захранва. Това са примерни сравнително доста добри среди. Моите препоръки са да си закупиш колоните от магазин за авто-музика и да се ориентираш към Сони , Пайнер , Тъндер или Бошмен. Не ги взимай от техномаркет или технополис или верига такива магазини ... по-скъпо е!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл