за момента съм с елипси тъндър и съм доволен (доста) нищо че не получих добри отзиви за тях
Zik
Заглавие: Re: Елипси 4х6
Публикувано на: Сря Яну 20, 2010 2:58 am
опитен член на клуба
Регистриран на: Съб Ное 28, 2009 1:28 am Мнения: 76 skype: Method_Man7650 кара: Fiat Bravo 1.6 16v 136hp тунинг: ChipTuning KWP2000 HRS Джанти,Ксенон,600W RMS surround sound Real
Вземи си Hertz!За мен Alpine ,Hetrz и Kenwood са най-добри за Кристален звук
_________________ FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Колега тия тъндари са гола вода! Един приятел има буфер с усилвател (не става - аз с буфера от домашното кино вадя по хубав бас) определено Херца или Пайнера са по добрия вариант
Алпинките са къстъм фит серията- изрично говорих с пича в тояга да ми препоръча нещо което свири приятно и той ми ги препоръча. Мисля че беше около 75лева чифта.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл