Тунинг Клуб • Тема - един опърпан голф 2
Дата и час: Пон Май 21, 2012 3:57 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

един опърпан голф 2

Автор Съобщение
 Заглавие: един опърпан голф 2
МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 8:53 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

кара: vw golf mk2/'86 nissan cherry
искам предварително да се извиня на едмин-а за снимките ама копирам цялата тема от другия форум .

е реших и аз да пусна една тема няма да сте очаровани,немога да догоня големите в дисциплината но поне желая да направя колата си почти така както ми харесва.
та
'88 голф мк2 с невероятния повер от 55коня за който се грижи 1.3и(NZ)
и суап :lol: от 4 към 5 степенна ск.кутия
колата е в семейството от осем и половина години а аз я имам от една и половина
да обясня защо е опърпана ами защото повечето модификациики са скалъпени за 5 мин с подръчни материали от магазините по 1лв и спрейчета от мастерхаус и фолио.защо ли? ами защото това са просто проби за да реша в крайна сметка как искам да стане колата а и финансите са ограничени особено в тази криза особено когато трябва да се правят две коли.от снимките се вижда че колата спешно се нуждае от боя поне за да се оеднаквят цветовете по нея :lol: но и аз спешно се нуждая от 600лв за целта
та стига съм говорил ами да постна малко снимки
ето как я взех
Изображение
защо с различни джанти ли?ами защото ми крадаха гуми и ми чупиха стъкло
първото нещо което ми изпадна бе спортно окачване(ново)ФК за отпред жълти амортисьори и червени пружини(на което няма снимки)и ето предницата се изтърси а задницата се вирна но аз бях най-щастливия друскащ се в бавен мк2 човек(най-накрая нещо СПОРТНО по колата)
Изображение
Изображение
и една снимка подарък от мадкап
Изображение
карах я така цело лето 2008-о и ми изпаднаха тези(кингчета :lol: с тъпия размер 15х7 ет28)но дадоха добр тласък в визията на колата(поне така си мисля)
Изображение
почти заедно с тях дойде реда и на тези
Изображение
и най-вече този
Изображение
вече на колата
Изображение
и един зимен ден на село...
Изображение
малко след това реших да си направя хоум мейд черно червена хелла
Изображение
Изображение
реших че е време да сменя олющената предна броня и заедно с това сложих и червен кант
Изображение
Изображение
Изображение
вградих и габарит в мигача
Изображение
и една слънчева обедна почивка реших да му сложа слънчеви очила :lol: ако трябва да съм честен много си ме кефеше така и злобееше много особено на паркинг сред други коли ама с куките се оказахме на различно мнение и ги оправих (тва е вече към април2009 мисля)
Изображение
Изображение
и най накрая изсрах ето тази маска,да знам че е изсрана но както поясних просто исках да видя идеята си наживо и с по кадърна изработка мисля че ще е добре.просто да възтановиш маска която вече един път е ставала донор и след това да и махнеш емблемата си е играчка ама с епоксидна смола и бинт се пости а както се вижда също продължих червения кант през фаровете но не съм го закрил добре и се виждат фаровете под него лайсната от долу не е от джета а си е голфова облепена с фолио а веждичката просто е хваната ей така а и не е най -качествената изработка.и в момента колата изглежда ето така
Изображение
по скоро така понеже тази седмица ще правя един тунинг на предната броня та да видим ко ще стане
Изображение
по интериора нищо не съм барал засега освен този волан момо(за който не съм дал лев а пък си ми и харесва че е големичък и е удобен за каране без хидравлика а изглежда в пъти по добре от оргиналния)и табло с оборотомер,часовник и моментен разход(без мфа)
Изображение
сложих и реактивна щанга(нз що така и викат)
Изображение
и една позьорска :lol:
Изображение

еми засега тва.знам че има още много работа
като цяло ще гледам се придържам към олд скуул визията с малко рат стайл и можеби ще си върна старата маска с емблемата а и се колебая за веждите на калниците.джантите засега тези ще бъдат полирани тази зима.и се надявам да намеря кой да ми обърне и разшири 14' от голф 3 примерно а ако не намеря както всичко дотук ще трябва и тях да правя сам.

темата се мести в представяне на оптичен тунинг проект
elidiangelo

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: един опърпан голф 2
МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 9:04 pm 
Модератор
Модератор

Браво много яко че с малко и леки намеси си му придал доста в сравнение с първите снимки. Мен ако питаш правилно си решил да си се придържаш към олд скуул визията - все повече ще се цени

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 25, 2009 9:38 am 
Site Admin
Site Admin
Аватар

кара: Civic 1.7 CTDI 2002
тунинг: xenon, LED...
Да, наистина си успял с леки щрихи да ме накараш да се загледам по твоя голф ако го видя на улицата :) Нещо, което едва ли щеше да се случи с голфа от първите снимки :) Не знам какво си и замислил на бронята, но на мен така адски ми харесва с широкия нож на GTI преди фейслифт-а. Много класически вид си му придал :clap:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 11:14 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

ето и таблото за което споменах
Изображение

и ето слагането на ел стъклата и копчетата в джоба на вратата
Изображение
Изображение

една снимка и на коша по който съм правил не много неща излъскно делко пкнеже го свалях да го ремонтирам и боядисани очиларка и дифузир на перката предстоят още доста неща ама не остава много време
Изображение

дойде ред и да полирам джантите почнах с тази ама се оказа кривичка и ще я карам да я изправят и утре ще почна с някоя друга.за жалост имат доста деруги по тях които няма да мога да изчистя нацяло.и за жалост разполагам с по около 1 час на ден за тях ама до пролетта има време.
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 11:20 pm 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: VW Passat B3
Какви машинки сложи? От голф или приспособи от друга марка ?
С какъв салон си?

Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 26, 2009 11:44 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

машинките са афтърмаркетски демек се слагат и въртят оргиналните стклоподемни механизми и ако сгънат ги хвърлям и си слагам ръчките е за тва се навих да ги сложа.подарък са ми което също е фактор :lol: .
салона е стандартния тъп с една тъпа тапицерия щот се качвам с работните дрехи ама ще се минава на рекаро от голф 3.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2009 8:44 am 
клубен експерт
клубен експерт
Аватар

кара: VW Golf 3 1.8 GT
Кое рекаро смяташ да слагаш плиткото или дълбокото.Според мене плиткото е по готино.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2009 10:17 pm 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

username написа:
Кое рекаро смяташ да слагаш плиткото или дълбокото.Според мене плиткото е по готино.

:thumbup:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 12:41 am 
Модератор
Модератор
Аватар

кара: РЕНО 5 ГТ 1.7 turbo
тунинг: нищо интересно :D
Колега вижда се,че имаш мерак давай на пред леко по леко ще спретнеш голфарата. ;)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 9:45 pm 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Jetta mk2
тунинг: alloy rims, pioneer deh-2020, 8" woofer
Екстра е външния вид, прилича на "наточен" от завода. Да знаеш че седалките на Г2 и Г3 не са съвместими, ще трябва да ги преправиш някак и ще станат. Имаш ли представа от къде са ти взели тези aftermarket машинки? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]