Колега мисля,че така ще се обезсмислят много от темите във форума А нали има тема за презни приказки,която си е като чат. Така мисля аз,нека и другите кажат.
miro_bg
Заглавие: Re: чат стая
Публикувано на: Нед Дек 13, 2009 11:54 pm
VIP
Регистриран на: Пет Дек 11, 2009 10:37 pm Мнения: 174 Местоположение: Благоевград skype: miroslav_blg кара: opel omega тунинг: Автоматично фотореле за включване на фаровете Биксенон
Да до някъде си прав,но не ти ли се иска когато дистотираш нещо то да става по-бързо .Аз мисля,че една стая може да се пробва но незнам просто ми се иска да видя как ще се получава диалога между нас в чат стая, а другите мнения си ги записваме в темите и когато не сме онлайн .
_________________ Нямам нужда от приятели и сам мога да си съсипя живота! skype miroslav_blg
Колеги нека оставиме тая тема и да приказваме някви сериозни неща относно развиването на форума, хайде някои админ или модератор да се вклучи и да споделят кво мислят относно направата на тениски на форума. Нека обсадиме кой с какво е полезен и какво може да направи за да помогне. Да предложиме варианти след което да се одобри 1 и да я пуснеме в производство.
_________________ Поза 2: Класическа. Ладата е отгоре, а водачът отдолу Предлагаме авто тенекеджийски услуги и ремонти по ходова част
miro_bg
Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 12:32 am
VIP
Регистриран на: Пет Дек 11, 2009 10:37 pm Мнения: 174 Местоположение: Благоевград skype: miroslav_blg кара: opel omega тунинг: Автоматично фотореле за включване на фаровете Биксенон
Ще изчакаме и другите да споделят
_________________ Нямам нужда от приятели и сам мога да си съсипя живота! skype miroslav_blg
Струва ви се че чат стаята ще е нещо полезно, но в реалността това изобщо не е така. Дори напротив както каза kukumitcin тя може и малко да намали активността в самия форум. А самата чат стая е абсолютно и само СПАМ. Абсолютно навсякъде където има чат стая във форум тя се ползва само за писане на абсолютно празни приказки. Ако ви интересува ще ви кажа места където има, за да се уверите сами. За това на този етап, няма да правим подобно неща, ако завбъдеще на хората, които просто обичат да говорят, не им стига секцията за свободни приказки може и да направим такава стая, но тя с нищо няма да допринесе за развитието на форума. Форумите по принцип са една доста по-добра и модерна форма за групова комуникация от чат стаите, неслучайно форумите набират все повече и повече сила, а груповите чатове като irc например са на изчезване. Но много се отплеснах.
Относно тениските - вече ги дискутирахме в темата за "промоция на форума" и ви моля да не подхвърляме едно и също в различни теми. Има си тема за това, който иска да каже нещо по тоя въпрос да пише там.
Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 10:45 am
VIP
ок колега нека давидим дали ще има нужда от чат стая,събитията сами ще си покажат във времето.просто ми хрумна
Crunch
Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 1:22 pm
Limited Edition
Аз съм против тази тема ! Има си тема за общи приказки,където може да се пише каквото ви е на душа,да споделите проблемите си,въпросите си и т.н !
_________________ Спазвайте правилата на форума!
miro_bg
Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 2:00 pm
VIP
Другите какво мислят
Колега мисля,че така ще се обезсмислят много от темите във форума А нали има тема за презни приказки,която си е като чат. Така мисля аз,нека и другите кажат.
Подкрепям колегата ако искаме да спамиме си има тема.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл