Еми, какви са компонените на аудио системата? Също така виждам, че си вградил някакъв дисплей, какво гледаш на него, вързан ли е към cd player-а? По какъв начин? И т.н.
Публикувано на: Сря Яну 06, 2010 2:49 pm
клубен ентусиаст
Регистриран на: Съб Дек 26, 2009 10:22 pm Мнения: 267 кара: G MK2 GTI 16v KR и G MK1 Cabriolet
баскаса с 12-ка kenwood 600w 2 броя елипси pioner 2x1500w 12-ка akraft 300w това е задната линия предната линия включва 2 броя пайнерки във вратите и четири пищялки 2 в таблото и 2 на корите на предните врати усилвател Тъндър 4 канален с възможност за 2 бриджа.Цялата задна линия е вързана към него Дисплея е 7-инчов телевизор Ослон,който почти не се ползва за телевизор.Благодарение на телефон Нокия Н95 който има изход за телевизор,в колата имам навигация Гармин,интернет,скайп.Могат да се играят игри,и да се гледат филми на телевизора. Скоро ще направя и малко снимки на задната линия,бас касата е изчислена перфектно и е с продълговат порт,което позволява да изсмуче всичко от баса
Екстра, тва с телевизора и нокиата много ме радва! Най-много защото излиза много по евтино от плейър с DVD и навигация, да не говорим за интернет!!! Едниствения недостатък, е че ще го храниш с ток от запалката, т.е. един стърчащ кабел повече. Какво представлява този изход за телевизор на нокията, можеш ли да постнеш снимка? Как си закрепил монитора, да седи мирно и да не трака?
По едно време се чудих какво може да се измисли за джетата и ми дойде една идея. Да хвана едно pocket PC с изтекла гаранция, да отделя дисплея и клавиатурата, дисплея да го внедря някъде по таблото, а клавиатурата някъде при скоростния лост, да стане нещо като I-drive на BMW и MMI на Audi. За съжаление се отказах, но как иначе ви се струва тази идея?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл