Ей тука малко е офф ама си намерих едно моделче и мисля да цъкам върху него как би изглеждала каручката с някои подобрения. За начало мисля да пробвам тъмни стъкла на металик боя дали се връзват (както mock беше споделил че не са много добре и аз така мисля). За сега качвам базовия модел (който е малко скапан сега ще го оправям) с черни и с нормални стъкла.
Като най-активен и инициативен, а и явно доста добър с графиките член на форума,mandorg бива повишен в модератор. поздрави за модела и очакваме подобренията . Даже скоро най-вероятно ще направим и отделен подфорум за виртуален тунинг ако така продължават нещата.
Между другото може да пробваш раздувки на калниците с нещо такова:
То верно че е на новата 5ца, ама са много готини тия раздувки, които са в черно. То тва си е тунинг пакет на Hamman по принцип.
Публикувано на: Сря Окт 28, 2009 5:07 pm
Модератор
Мии кво да ти кажа тия са доста злобни. Аз е са нацъках едни по нормални ама си е бая работа като знам аз колко неща смених (калници брони прагове) същите и майстора ше трябва
Иначе това вече си е моя модел ама има още кит да яде И не съм го рендвал директно с принтскриин и мазане от горе
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл