_________________ Ако левият ти крак беше коледа,а десният нова година,бих изкал да те посетя между празниците
GaMeStEr
Заглавие: Re: BMW E30
Публикувано на: Сря Юни 23, 2010 7:27 pm
клубен експерт
Регистриран на: Пон Ное 16, 2009 5:59 pm Мнения: 130 Местоположение: Червен бряг кара: всеки ден различна... :D
Тая бегачка ми се струва позната, май имаше обява в друг тунинг форум, ако не се лъжа... все тая... Със здраве да си я караш, много без аварийни и успех с проекта, ще следя темата с интерес
_________________ Всичко е позволено, важното е да не те хванат!
Тая бегачка ми се струва позната, май имаше обява в друг тунинг форум, ако не се лъжа... все тая... Със здраве да си я караш, много без аварийни и успех с проекта, ще следя темата с интерес
Да така е тя е на един мои приятел ама във последствие аз я купих.
_________________ Ако левият ти крак беше коледа,а десният нова година,бих изкал да те посетя между празниците
Та колеги от ситроена се отказах да я правя ще я правя семеина кола.А бавареца ще се опитам да ги наточа яко Интересуваме понеже е със спортно окачване имали значение какви амортесиори ще купя.Понеже ми казаха че ако купя обикновени щели да се скапат веднага заради прожините защото били къси а трябвало да купя газови или маслени,дали е така.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл