Регистриран на: Чет Юли 08, 2010 12:01 pm Мнения: 35 Местоположение: Габрово skype: gecata6191 кара: BMW 525 тунинг: Боди кит, спойлер, лети джанти
Здравейте колеги търся да купя смола, втвърдител и Фибро стъкло живея в Габрово ако някой знае по - евтин магазин да пише плс
_________________ БМВ - Бутилка минерална вода
b3b0
Заглавие: Re: Аудио проекти
Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 3:36 pm
клубен ентусиаст
Регистриран на: Чет Дек 09, 2010 11:29 am Мнения: 277 Местоположение: Варна ! кара: пунтото да откача тунинг: В ПРОЦЕС! :)
Практикер ако имате търси епоксидна смола! Къкво по точно искаш да правиш?Нещо такова ли ?
Прикачени файлове:
1.jpg [ 48.13 KiB | Прегледано 458 пъти ]
Прикачени файлове:
2.jpg [ 42.71 KiB | Прегледано 458 пъти ]
Прикачени файлове:
3.jpg [ 46.98 KiB | Прегледано 458 пъти ]
Прикачени файлове:
4.jpg [ 31.55 KiB | Прегледано 458 пъти ]
_________________ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
Bawarec_gecata
Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 4:14 pm
опитен член на клуба
Регистриран на: Чет Юли 08, 2010 12:01 pm Мнения: 35 Местоположение: Габрово skype: gecata6191 кара: BMW 525 тунинг: Боди кит, спойлер, лети джанти
Ами да
_________________ БМВ - Бутилка минерална вода
b3b0
Публикувано на: Нед Яну 02, 2011 11:31 am
клубен ентусиаст
Регистриран на: Чет Дек 09, 2010 11:29 am Мнения: 277 Местоположение: Варна ! кара: пунтото да откача тунинг: В ПРОЦЕС! :)
Ами да така е Епоксидна смола може да използваш парцали малко тъкнки! както е на снимката може и стъкловата кит-а да е влакнест може и обикновен фин и с ситна шкурка те чака после голямото шкурене
_________________ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
Musi_Max
Публикувано на: Чет Мар 24, 2011 11:29 pm
опитен член на клуба
Регистриран на: Сря Мар 23, 2011 1:57 am Мнения: 42 кара: Opel Calibra 2.0i
Абе вярно с тази смола можеш да дадеш форма на колата си. Каквато ти си поискаш нали? Можели някой да ме насочи как се използва и от къде да се вземе?
Едит: Колега за пореден път ти редактирам мненията. Пиши на Кирилица. ioshi_s_golf
колеги, направих си бас каса 80 литра за 2, 12 инчови говорителя, имам кондензатор на 1 фарад и усилвател JBL GTO 6000.. но още се затруднявам в избора на говорители... приемам съвети...благодаря. бих качил и снимки, ако знаех как
колеги, направих си бас каса 80 литра за 2, 12 инчови говорителя, имам кондензатор на 1 фарад и усилвател JBL GTO 6000.. но още се затруднявам в избора на говорители... приемам съвети...благодаря. бих качил и снимки, ако знаех как
пробвай с този сайт лесен и удобен --> www.snimka.bg
_________________ На Луната с Колата да Воза Жената
ok... сега моля ви дайте ми малко съвети, какви говорители да търся при положение че усилвателя ми е JBL GTO 6000... имам един кондензатор на 1F и crossover infinity...какви кабели трябва да използвам за да докарам звука от касетофона до усилвателя, какъв да е захранващият кабел? благодарен ще съм ако някой ми ппомогне
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл