Тунинг Клуб • Тема - Алфа Ромео 156 +/-
Дата и час: Пон Май 21, 2012 2:14 am Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Алфа Ромео 156 +/-

Автор Съобщение
 Заглавие: Алфа Ромео 156 +/-
МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 2:07 am 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

кара: Скоро надявам се-Alfa Romeo 156 2.0 16v
Решил съм да си купувам такава количка (все още се колебая) ,най-вече заради дизайна и защото може да се сложи доста добра музика без преправяне :twisted: .Та ако има някои който кара,или е имал такава кола да си каже мнението ще съм му много благодарен.И впечетления от бензиновите двигатели 1.8ts и 2.0ts :auto-layrubber:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Алфа Ромео 156 +/-
МнениеПубликувано на: Чет Яну 14, 2010 4:54 am 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Jetta mk2
тунинг: alloy rims, pioneer deh-2020, 8" woofer
Добре дошъл колега, този модел на Алфа е един от най-надеждните им, но и той си има капризи. Във форума на Алфа, в раздела за конкретния модел има прикачена тема за сервизирането му, от която можеш да добиеш представа за цените на частите. Относно twinspark двигателите, 1.6, 1.8 и 2.0 харчат сравнително еднакво, само че по-големите вървят повече. Колата е много лека и динамиката е по-добра от тази на повечето конкуренти със сходна мощност. Ако двигателя трака като дизел, значи е заминал вариятора, но това до колкото си спомням не е фатално за колата, по-скоро е дразнещо собственика.

Иначе колата е удобна, сравнително практична (като изключим малкия багажник) и ергономична. Вътрешното пространство е сравнимо с това на опел вкетра б.

На мен лично модела ми харесва много, но да знаеш че запазените екземпляри не са много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 15, 2010 10:46 am 
нов член на клуба
нов член на клуба
Аватар

кара: Скоро надявам се-Alfa Romeo 156 2.0 16v
Мерси колега,да се надяваме,че ще попадна на нещо запазено.Нали знаеш колата е като жената не се знае дали ще я уцелиш от първия път но като я уцелиш си много много щастлив с нея :violin: .А обема на багажника не е ли 380л. или нещо аз се лъжа.Защото имам намерения да вкарвам в нея 2бр. 12" Ground Zero сега започвам да се чудя дали ще ги побере :shock: (380л. поне от това което съм чел от нета)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2010 10:11 pm 
клубен ентусиаст
клубен ентусиаст
Аватар

кара: Форд Фиеста мк3
Колега баща ми кара Алфа 156 2.4 JTD кара я вече 2 г. и я чипоса преди 3 месеца и стана 170 к.с. и колата си е перфектна окачването им е здраво! купето е здраво ама и подръжката на този автомобил не е ефтина :) но за мен си струва КОЛАТА Е ПЕРФЕКТНА :) :dance: :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]