след смяна на мигачите отпред /бяха потъмнели особено левия/ смяна на задните мигачи с оригинална хела от 90 ка нови джанти и по широки гуми и спортно окачване в момента изглежда така :
предната броня е красива ама ако можеш да махнеш тази емблема от багажника ще е бомба
_________________ На Луната с Колата да Воза Жената
Crunch
Заглавие: Re: абт 80 б3
Публикувано на: Пон Апр 18, 2011 8:15 pm
Limited Edition
Има още какво да се желае, но като за начало е добре. Със здраве да я караш.
_________________ Спазвайте правилата на форума!
Audi80_ABT
Публикувано на: Пон Апр 18, 2011 8:16 pm
клубен експерт
Регистриран на: Пон Апр 18, 2011 7:53 am Мнения: 121 кара: Audi 80 b3 тунинг: Оригинален абт
Racinga написа:
предната броня е красива ама ако можеш да махнеш тази емблема от багажника ще е бомба
Замислял съм се много пъти и може би ще го направя но по нататък като я пребоядисвам в близко бъдеще защото има нужда и ще разкарам стикерите от вратите
_________________ Audi -- Acceleration Under Demonic Influence!!!
Здрасти колега, какво мислиш за едно регулируемо окачване да и боднеш. Ако бях на твое място вместо да дам 500-600 лв бих ги дал за окачване и след това едни други по хубави джанти от пред 7.5ж от зад 9ж. И да я смъкнеш долу ниско и ще избиеш рибата.
Колега също да ти пусна една муха защо не затъмниш стоповете на багажника с фолио та да се върже с хелата
_________________ Audi 80 B3 1.8 Audi 80 B4 2.0 16V ACE
Audi80_ABT
Публикувано на: Пон Апр 25, 2011 9:35 pm
клубен експерт
Регистриран на: Пон Апр 18, 2011 7:53 am Мнения: 121 кара: Audi 80 b3 тунинг: Оригинален абт
колега стоповете ще ги правя със спрей но няма ги напрая толкова тъмни а само ще ги опуша с 1тон макс 2 по тъмни искам ефект от типа от по светло към тъмно преливащо просто не съм споменал такива малки неща коит съм замислил
п.п снимките са станали размазани ще прая нови
_________________ Audi -- Acceleration Under Demonic Influence!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл